Організація фуршетів

Сучасне ділове життя - це низка різноманітних заходів, зустрічей, ділових вечерь, семінарів, на які запрошується велика кількість гостей. В ході цих подій люди знайомляться, спілкуються, обмінюються думками та інформацією. А для того щоб ці бесіди проходили в легкій невимушеній атмосфері організовуються фуршети.

Ідея фуршету - це продовження розпочатих переговорів та ділових знайомств в неформальній обстановці, в якій гості можуть перекусити, розслабитися і в той же час, продовжувати розпочаті переговори. Сьогодні організацією фуршетів займаються кейтерингові компанії та ресторани, фахівці яких знають все про правильне приготування та подачу страв, знають, як оформити столи та обслужити гостей.

Організація фуршетівОрганізувати фуршет - це далеко не просте завдання. Воно вимагає професійних навичок і хорошої матеріальної бази. Етикет вимагає дотримання певних правил. Тут враховується і форма столів, і порядок їх розміщення, оформлення, вид посуду, порядок розстановки закусок, кількість офіціантів, форма офіціантів та інше. Подача страв і напоїв повинна проводитися без затримок, оскільки часу для прийому їжі відводиться не дуже багато. Девіз будь-якої кейтеринговой компанії - це якість, вишуканість, швидкість обслуговування та створення приємної атмосфери.

У перервах між засіданнями гості можуть вільно пересуватися по залу, вибирати легкі закуски, продовжити обговорення теми семінару та все це проходить в атмосфері дружби і взаєморозуміння.

Якість страв і напоїв - головний критерій будь-якої кейтеринговой компанії.

На сьогоднішній день, організація фуршетів - найбільш затребувана послуга в діловому світі і займає від півгодини, для невеликого фуршету після бізнес семінару, до п'яти-шести годин, якщо захід великий: наприклад, святкування нового року.

Ресторан «Козак» готовий запропонувати вам високий рівень проведення фуршетів за помірну ціну. Дзвоніть нам прямо зараз!

скачать dle 11.0фильмы бесплатно